Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Talent Hub Eastern Finland: Grand Opening Kuopiossa 12.2.2024

12.02 @ 12:00 - 15:00

Hei työnantaja Pohjois-Savossa!

Tule kuulemaan, millaisia palveluja Talent Hub Eastern Finland tarjoaa kansainvälisen rekrytoinnin tueksi. Saat meiltä työkaluja esimerkiksi työntekijöiden perehdyttämiseen ja kielen oppimiseen työpaikalla. Tilaisuus järjestetään Savilahden kampuksella, Savonian kampussydämmessä 12.2.2024 klo 12–15. Merkkaa päivä jo ylös – saat kutsun pian sähköpostiisi!

Lue lisää alkuperäisestä ilmoituksesta ja seuraa ilmoittelua Talent Hubin LinkedIn -sivustolla!

Talent Hub Eastern Finland on Itä-Suomen yliopiston, Karelian, Savonian, Riverian, Sakkyn ja YSAOn yhteistyöverkosto. Tavoitteemme on, että alueellemme saapuneet kansainväliset opiskelijat löytävät paikkansa, työllistyvät ja kotoutuvat Itä-Suomeen.

Autamme kansainvälisiä opiskelijoita konkreettisesti tutustumaan suomalaiseen työelämään, rakentamaan verkostoja, oppimaan kieltä ja löytämään harjoittelu- ja työpaikkoja sekä mahdollisuuksia yritystoimintaan. Työnantajille tarjoamme tukea ja työkaluja kansainvälisten työntekijöiden rekrytointiin, perehdyttämiseen ja kielen oppimiseen työpaikalla sekä suomalaiseen työkulttuuriin sopeutumiseen. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Tapahtumapaikka

Yksityinen: Savonia AMK
Microkatu 1
Kuopio, 70211 Suomi
+ Google Map

Järjestäjä

Talent Hub Eastern Finland