Osatoteuttajat

Viestintä ja suunnittelu (hankkeen päätoteuttaja)

NAVITAS yrityspalvelut

Navitas Yrityspalvelut tarjoaa yritykselle tai yrittäjälle kaikki tarvittavat palvelut elinkaaren eri vaiheissa yhdestä ja samasta paikasta. Palvelumme on tarkoitettu sekä Varkauden seudulla toimiville että alueelle sijoittumista harkitseville yrityksille.

Innovointi ja teknologian kehitys (hankkeen osatoteuttaja)

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia on monialainen ammattikorkeakoulu, jolla on kampukset Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonian päätehtävät ovat koulutus, tutkimus- kehittämis- ja innovaatiotoiminta (TKI) ja liiketoiminta.

Energiatekniikan koulutus ja TKI-toiminta on Savoniassa keskittynyt Varkauden kampukselle, jossa koulutetaan energia-alan insinöörejä suomenkielisessä koulutusohjelmassa. Lisäksi Varkaudessa on mahdollista energia-alan ylempi ammattikorkeakoulututkinto englanninkielisessä koulutuksessa.

Savonian Varkauden kampuksen Energiatutkimuskeskus palvelee yrityksiä monipuolisesti mm. ympäristöystävälliseen polttoon ja palamiseen liittyvässä TKI-toiminnassa.

Osaamisen kehittäminen (hankkeen osatoteuttaja)

Savon koulutuskuntayhtymä / SAKKY

Kouluttajana tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukio-opinnoissa. Ylläpidämme Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota.

Vuosittain noin 15 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Savon koulutuskuntayhtymä on yli 700 ammattilaisen työpaikka.

Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.