Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

BUSINESS JOENSUU: Start Me Up 2024 -liikeideakilpailu käynnissä (hakuaika 1.2.-31.3.2024)

01.02 - 31.03

Start Me Up -liikeideakilpailu 2024 käynnissä!

Etsimme tulevaisuuden liikeideoita Pohjois-Karjalaan. Osallistu 1.2.-31.3.2024!

Aloita menestyksesi Start Me Up -liikeideakilpailusta!

Valmistaudu käynnistämään menestystarinasi osallistumalla Start Me Up -liikeideakilpailuun! Tämä on tilaisuutesi tehdä ideastasi liiketoimintaa. Osallistu kilpailuun 1.2.-31.3.2024.

Voit tuoda esiin esimerkiksi uuden tuotteen, palvelun, ratkaisun, toimintamallin, tiede- tai tutkimuspohjaisen innovaation tai teknologian, joka synnyttää uutta tai kasvattaa nykyistä liiketoimintaa. Pääpalkintona odottaa 35 000 euroa, ja kokonaiskilpailupotti nousee yli 90 000 euroon kaikissa kilpailukategorioissa!

Start Me Up ei ole pelkkä kilpailu – se on mahdollisuus saada tarvittavaa asiantuntijatukea, valmennusta ja näkyvyyttä liikeideallesi. Kilpailu avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvupolulle ja verkostolle liikeideasi kehittämiseen, liiketoiminnan käynnistämiseen sekä näkyvyyden kasvattamiseen. Yhteistyö Business Joensuun, alueellisten ja valtakunnallisten kumppaneiden sekä Pohjois-Karjalan elinkeinoelämän kanssa vahvistaa yrittäjyyden matkaasi.

Start Me Up -liikeideakilpailu on omistautunut kasvuyrittäjyyden ja startup-kulttuurin edistämiseen tavoitteena kasvattaa kestävää, kansainvälistyvää liiketoimintaa Pohjois-Karjalassa. Kilpailu on avoin kaikille, yksityishenkilöistä yrityksiin ja tutkimusryhmiin, niin Pohjois-Karjalan alueelta kuin ympäri Suomea ja maailmaa. Voit osallistua useammalla idealla, yksin tai tiiminä.

Kaikki 31.3.2024 mennessä osallistuneet liikeideaehdotukset kilpailevat sekä pääpalkinnosta että muista erinomaisista palkinnoista eri kategorioissa.

Osallistu nyt ja anna ideasi loistaa! Start Me Up odottaa juuri sinun liikeideaasi. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä – tee ideastasi totta ja tule mukaan luomaan seuraavaa menestystarinaa!

Liikeideoiden arviointi

Kilpailuajan päätyttyä asiantunteva tuomaristo paneutuu tarkasti arvioimaan osallistujien ehdotuksia seuraavien kriteerien valossa ja valitsee voittajat:

  • uutuusarvo ja innovatiivisuus
  • toteutettavuus
  • markkinapotentiaali
  • kestävyys
  • liiketoimintavisio

Palkintogaala 15.5.2024

Start Me Up -liikeideakilpailun voittajat julkistetaan palkintogaalassa 15. toukokuuta 2024 Joensuun tiedepuistossa. Palkintogaalan ohjelma julkaistaan pian.

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASIVULTA JA ILMOITTAUDU MUKAAN!