Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

BUSINESS FINLAND: HORISONTIN AAMUKAHVIT 25.1.2024 -AJANKOHTAISTA HORISONTISSA VUONNA 2024 -Virtuaalitilaisuus

25.01 @ 09:00 - 10:00

HORISONTIN AAMUKAHVIT: AJANKOHTAISTA HORISONTISSA VUONNA 2024

Virtuaalitilaisuus klo 9.00-10.00

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen. Tällä kerralla keskustelemme aamukahveilla Horisontin vuodesta 2024 –mitä kaikkea tapahtuu, missä vaiheessa vuotta ja mistä asioista hakijoiden on ainakin hyvä olla perillä.

Vuoden ensimmäisillä aamukahveilla alustamassa ja keskustelemassa ovat EUTI:n* omat asiantuntijat sekä Horisontin kansalliset NCP-yhteyshenkilöt*.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI

*EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n Horisontti-ohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Asiantuntijat tarjoavat perehdytystä, neuvontaa ja koulutusta Horisontti Euroopasta ja sen toiminnasta. Palvelut ovat maksuttomia ja tarjolla kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Miten voimme auttaa -sivullamme ja ota yhteyttä.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa

Tapahtumapaikka

Yksityinen: TEAMS

Järjestäjä

Yksityinen: Business Finland