Suomen Biovoima Oy: Projektipäällikkö (haku käynnissä toistaiseksi)

Projektipäällikkö

Etsimme joukkoomme projektipäällikköä toimimaan pääasiassa kansainvälisissä biokaasulaitosten toimitusprojekteissa sekä muissa pienemmissä biokaasualan suunnittelu- ja toimitusprojekteissa. Projektien koko vaihtelee n. 0,5 – 30 M€ välillä.

Olet avoin tiimityöskentelijä, mutta pystyt toimimaan projekteissa itsenäisesti ja arvostat myös yhteistyötä asiakkaiden ja eri sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimit kansainvälisissä projekteissa, joten hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on edellytyksenä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtävät on mahdollista hoitaa pääosin etänä. Rooli edellyttää mahdollisuutta matkustamiseen.

Tehtävissäsi:

  • Vastaat projektin aikataulusta, rooleista, resursseista ja sisäisistä toimintatavoista
  • Annat tukea koko projektiorganisaatiolle toimien ”tiimisi liimana” (projektijohto, suunnittelu, hankinta, rakentaminen, asennukset ja käyttöönotto)
  • Vastaat teknologiatoimittajien kilpailutuksesta, teknologioiden valinnasta ja toimitussopimusten laatimisesta yhdessä suunnittelu- ja hankintapäällikön sekä projekti-insinöörin kanssa.
  • Vastaat projektin aikataulun ja budjetin luomisesta sekä näiden seurannasta
  • Raportoit projektin edistymästä projektijohtajalle ja projektin ohjausryhmälle

Hakijoilta edellytetään kokemusta teollisten projektien johtamista – mieluiten sellaisten, joissa prosessi- ja rakennustekniikka yhdistyvät. Koulutustausta voi olla esimerkiksi prosessi-, rakennus-, yhdyskunta- tai energiatekniikasta, tuotantotaloudesta tai kauppatieteistä, mutta koulutusta tärkeämpää on kuitenkin soveltuvuutesi rentoon ja tekevään joukkoomme sekä halu niin kehittää kuin kehittyä. Projektitiimi ja tarjouslaskennan tuki ovat käytettävissäsi varmistamaan, että tarjouspyynnön edellytykset täyttyvät ja projekti etenee onnistuneesti startista aina maaliviivalle saakka. Taustatukenasi on koko Biovoiman organisaatio aina ylintä johtoa myöten – kattomme on matala.

Hae nyt!  Laita lomakkeen kautta avoin hakemuksesi ja liitä mukaan CV.

Hakuaika on toistaiseksi. Aloitamme keskustelut nopeasti sopivan henkilön kanssa.

Jätä avoin hakemus →

LUE LISÄÄ BIOVOIMASTA JA MUISTA AVOIMISTA TYÖPAIKOISTA!

Samankaltaiset artikkelit