Savon Voima Oyj: Tuotantopäällikkö (hakuaika 5.5.2024)

Etsimme Savon Voimalle tuotantopäällikköä kaukolämpö ja sähköntuotanto -liiketoimintaan. Tuotantopäällikkönä johdat kaukolämmön ja sähköntuotannon noin 70 ammattilaisen tuotantotiimiä ja vastaat tehokkaasta toiminnasta sekä tuotannon toimintavarmuudesta. Tuotamme energiaa Pohjois- ja Etelä-Savon alueella sekä Joensuussa 21 kaukolämpöverkossa, joista kolmessa on CHP-voimalaitos. Lisäksi tuotamme sähköä 11 vesivoimalaitoksella.

Etsimme henkilöä, jolla on vankka ja monipuolinen kokemus kaukolämmön tuotannosta ja jakelusta sekä sähköntuotannosta. Kaukolämmön tuotanto on muun energia-alan tavoin vahvassa murroksessa ja etsimämme henkilö tähtää vahvasti tulevaisuuteen, mutta omaa samalla vahvan osaamisen perinteisestä energiantuotannosta. Tehtävässä kehität yhdessä liiketoiminnan resurssien kanssa tulevaisuuden kaukolämmön tuotantoratkaisuja ja vastaat näiden sujuvasta käyttöönotosta.

Odotamme sinulta kokemusta esihenkilötyöstä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista energiantuotannon käytön ja kunnossapidon prosesseista. Sinulla tulee olla kykyä tuloshakuiseen ja tavoitteelliseen toiminnan kehittämiseen. Kokemus energiantuotannon palvelumyynnistä katsotaan eduksi.

Jos tunnistit itsesi, täytä hakemuksesi viimeistään 5.5.2024 mennessä.

LUE LISÄÄ AVOIMESTA TYÖPAIKASTA SAVON VOIMAN SIVUILTA!

Samankaltaiset artikkelit