Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

« Kaikki Tapahtumat

Vaasan Yliopisto: Tulevaisuuden energiamarkkinat webinaari (verkossa)

11.01 @ 13:00

Tulevaisuuden energiamarkkinat webinaari 11.1.2023 klo 13.00

Tutustu huomisen älykkäisiin kaupunkeihin.

Puhuja: Professori Miadreza Shafiekhah – Palkittu energiatutkija ja professori Vaasan yliopistossa

Kaupunkimaisema on nopeassa muutoksessa. Tämän muutoksen ytimessä on edistyneiden teknologioiden integrointi, joka lupaa älykkäämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Liity professori Miadreza Shafiekhahin seuraan oppimaan älykaupungeista. Tässä webinaarissa saat selville, miten lohkoketju ja esineiden internet parantavat energiasysteemejä ja ihmisten elämää.

Professori Shafiekhah on johtava hahmo energiamarkkinoiden tutkimuksessa ja innovaatiossa. Hänellä on monipuolinen akateeminen tausta ja monia alan kunnianosoituksia. Hän toimii energialiiketoiminnan eMBA:n tieteellisenä johtajana Vaasan yliopistossa ja vastaa monista keskeisistä projekteista. Hänellä on erinomainen taito auttaa ihmisiä ymmärtämään energiamarkkinoiden tulevaisuutta.

Webinaarissa tullaan käsittelemään mm:

  • Teknologioiden integraatio älykaupungeissa: Esineiden internetin ja lohkoketjun yhdistelmä älykaupungeissa energiasysteemien vahvistamiseksi.
  • Kuluttajan uusi rooli energiamarkkinoilla: kuinka aktiivinen kansalaisuus on keskeistä tulevaisuuden energiamarkkinoiden muovaamisessa.
  • Lohkoketjun muutosvoima: miten lohkoketjuteknologia tuo läpinäkyvyyttä, tehokkuutta ja turvallisuutta energiasysteemeihin
  • Energiamarkkinoiden kehitys: Energiamarkkinoiden kehitys ja tulevia suuntauksia

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
11.01
Aika:
13:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.uvaasaexed.fi/koulutukset/webinar/

Tapahtumapaikka

Verkossa