Savonia-ammattikorkeakoulu: Vihreän siirtymän projekti 5 op (maksuton)

Opintopisteet: 5

Ilmoittautuminen: 18.12.2023 9.00-31.7.2024 klo 23.59

Kesto: 1.8-2024-31.5.2025

Ilmoittaudu mukaan!

Sisältö: -työantajalle, yritykselle tai muulle yhteisölle tehty projektityö opintokokonaisuuteen liittyvästä vihreän siirtymän teemasta -kirjallinen raportti -posteri, video, podcast, tms.

Tavoite: Suoritettuaan opintojakson opiskelija osaa käyttää opintokokonaisuudessa aikaisemmin opittuja menetelmiä työelämälähtöisen vihreän siirtymän teemoihin kuuluvan ongelman tai haasteen ratkaisemiseksi. Ratkaisun hakemiseksi opiskelija määrittelee ja toteuttaa projektin työnantajalleen, yritykselle tai muulle yhteisölle.

Arviointiasteikko: H-5

Lisätietoja opiskelijoille: Vihreän siirtymän valmiudet kone- ja metalliteollisuudelle -kokonaisuus järjestetään Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamana ja on siten avoimen amk:n opiskelijalle maksuton.

Opetuskieli/-kielet:fi

Kurssin koodi: JO00BJ02-3001Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Kehitystehtävä tehdään opiskelijan valitsemaan elinkeinoelämän kohteeseen, esim. omalle työpaikalle.Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus:Opiskelumateriaali jaetaan opintojakson aikana Edunia-portaalin kautta. Materiaali perustuu kansainvälisiin standardeihin, sitoumuksiin ja sopimuksiin.

Samankaltaiset artikkelit