Save the date 25.11.2022 Re4Industry

Save the date 25.11.2022 Re4Industry (Renewable Energies for Industries) - hankkeen seminaarille, jonka järjestää Savonia ammattikorkeakoulun Varkauden energiatekniikan yksikkö yhteistyössä ESEIA:n kanssa. (HUOM! Aiempi päivämäärä oli 6.9.2022.)

https://re4industry.eu/

Hankkeen päätavoitteena on helpottaa Euroopan energiaintensiivisen teollisuuden (EII) sujuvaa ja turvallista siirtymistä uusiutuvien energialähteiden (RE) käyttöönottoon tuotantoprosesseissaan ja laitoksissaan. Projekti ohjaa EII-yrityksiä ja niiden organisaatioita tiellä kohti täydellistä hiilidioksidipäästöjen vähentämistä vuoteen 2050 mennessä tarjoamalla näkemyksiä ja ohjausta pitkän aikavälin strategian luomiseksi johdonmukaiseksi ja turvallisemmaksi soveltamiseksi nykyisten ja tulevien uusiutuvan energian ratkaisujen integroimiseksi tiloihin ja prosesseihin.

RE4 logo C V white 300x236eseia logo large high qualitySav logo

EU Horizon2020

Tule mukaan Pohjois-Savon Energiaklusteriin

Infotilaisuus 22.2.2022 klo 14:30-16:00  Teams-yhteydellä

Kutsu pdf-tiedostona

Ohjelma:

  • Miksi kannattaa olla mukana, Marko Luokkanen, Andritz Oy
  • Yhteistyökumppanit esittäytyvät (roolit klusterissa ja tarjottavat palvelut): Savonia-ammattikorkeakoulu: Petteri Heino, Markku Huhtinen,  Itä-Suomen Yliopisto: Jorma Jokiniemi, Olli Sippula, Navitas Yrityspalvelut: Katja Niiranen
  • Klusteritoiminnan hyödyt yrityksille, Case-esimerkki, EnergyVaasa, Kristoffer Jansson
  • Pohjois-Savon energiaklusteri, toiminnan organisointi ja palvelut; Miten pääsee mukaan? Katja Niiranen, Navitas Yrityspalvelut
  • Vapaata keskustelua ja kysymyksiä

Tule kuulemaan mistä on kyse ja miksi kannattaa tulla mukaan.

Ilmoittautumislinkki: https://bit.ly/3fUkKXw

Lisätietoja klusterista >>

 

ENERGIATEKNIIKAN INSINÖÖRIKOULUTUS (AMK), 240 OP, päivätoteutus

Koulutuksessa opiskellaan uusiutuviin energioihin perustuvia energiatuotantoratkaisuja sekä paneudutaan järjestelmien suunnitteluun, käyttöön ja kunnossapitoon. Opetuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys, kiertotalous, kestävä kehitys, energiatalous ja -tehokkuus.

ENERGIATEKNIIKAN INSINÖÖRIKOULUTUS (AMK), 240 OP, monimuotototeutus

Koulutuksessa perehdytään energiateollisuuden järjestelmien, kuten voimalaitosten toimintaan, prosessien ohjaukseen ja automaatioon sekä laitosten käyttöön ja ylläpitoon. Opetuksessa huomioidaan ympäristöystävällisyys, kiertotalous, kestävä kehitys, energiatalous ja -tehokkuus. Monimuoto-opetus painottuu verkko-opiskeluun, johon yhdistyvät tehokkaat lähiopetuspäivät.
Monimuoto-opetus mahdollistaa opiskelun myös työn ohessa. Itseopiskelun ja ohjatun verkko-opiskelun osuus on merkittävä. Lähiopetusta on noin kolme päivää kuukaudessa.

Molemmat mukana yhteishaussa 16. – 30.3.2022. Hakeminen osoitteessa: www.opintopolku.fi

Lisätietoja Savonian www-sivuilta>>

Kuuntele ja katso edelleen ajankohtainen podcast (englanninkielinen): Stora Enso Varkaus Mill Recycling plant and Boiler 7.
Podcastin toimittajana lehtori Teija Honkanen Savonia-ammattikorkeakoululta  ja aiheesta kertoo Production Engineer Joonas Alaraudanjoki Stora Enso Varkauden tehtaat.

Podcastiin tästä >>

Kiertotalousliiketoiminnan mahdollisuuksien lisäämisestä Keski-Savossa

Kiertotalousselvitys ilmestynyt.

Dokumenttiin pääset tästä.

vipuvoimaa eu psliitto logot